Logo sommerfugl

søndag den 10. februar 2008

Anna Nicole Smith på skråplanet

Anna Nicole Smith dukke
Den unge Vickie Lynn Hogan drømte om at lykken måtte være rigdom og berømmelse. Ønsket blev opfyldt i rigeligt mål, men som supermodel kunne Anna Nicole Smith betro en kollega at hun aldrig havde været mere ulykkelig.

Hendes store idol var Marilyn Monroe, som i 1962 døde af en overdosis sovemiddel, muligvis selvmord.

For ét år siden gik sladderpusherne i selvsving over at Anna døde af en overdosis sovemedicin og beroligende midler, dog ingen tegn på selvmord. Hendes lig blev fundet i en seng på et casinohotel i Florida. Retsmedicinerne kom frem til at hoveddødsårsagen var kloralhydrat, men uden at være sikker på om dette meget gamle sovemiddel var den eneste årsag. Den dødbringende cocktail indeholdt også hele fire afhængighedsskabende benzodiazepiner:
Og 2 andre typer sløvende piller.
Kloralhydraten var udskrevet fordi hendes nervesystem allerede var så brændt af benzodiazepiner at nyere typer sovepiller ikke virkede. Envidere havde hun rester af metadon (der også bruges som et stærkt smertestillende middel) i galden, tegn på at hun havde taget dette stof nogle dage forinden. Få uger tidligere var hendes søn død af en overdosis metadon og antidepressiver, og hun havde som højgravid fået udskrevet metadon.

Derudover havde hun fået midler mod infektion. Obduktionen viste en stor byld dybt inde i en balde, formodentlig forårsaget af en uren injektionsnål. Senere havde en ny indsprøjtning perforeret bylden så hun fik blodforgiftning og høj feber. Balden havde ar efter mange injektioner, af væksthormon og B12 vitaminer, der bruges i forsøg på at forsinke den naturlige aldring. Det kan næppe være overraskende at hun også viste spor efter plastikkirurgi.

Ud over hvad retsmedicinerne fandt, er hun også blevet forbundet med en række andre midler der udskrives mod smerter og muskelspændinger. Min tolkning er at hun har kæmpet med følgerne af afhængighed af benzodiazepiner, og de mange symptomer dette kan give, bl.a. smerter og muskelspændinger. Derudover har hun stræbt efter at fastholde sit "Playmate of the Year" look.

Hun havde det ikke godt, og søgte hjælp i medicinalindustriens produkter. Det blev et skråplan med døden for enden. De ubehagelige fakta er at hun var narkoman på recepter.

Mens han optog en video med hende, hyggede hendes sidste mand, Howard K. Stern, sig med tanken om at den var mange penge værd. Hun var sminket med en klovnemaske for at underholde en lille pige. Og hun var kraftigt dopet, ude af stand til at forstå og tale sammenhængende. Pigen fortalte senere at Annas mand lige før optagelsen havde forsynet sin kone fra et pilleglas. Da Anna fik et barn nogle uger før hendes død, var hans højeste prioritet at hente et videokamera, så han kunne filme kejsersnittet.

En del af den imponerende liste over medikamenter som hun havde fået i sine sidste måneder var udskrevet til ham, muligvis for at camouflere den stærkt uansvarlige håndtering af medicin. Nogen har spekuleret i at han dræbte sin kone, men i så fald havde han nok sørget for at hun først fik ændret sit testamente til hans fordel. Jeg tror ikke at han myrdede hende, men mener at han var med til at give hende et godt skub ned ad skråplanet.

Stakkels kvinde.

Anna Nicole Smith

0 comments:

Logo sommerfugl