Logo sommerfugl

onsdag den 3. juni 2009

Victoria Falls

Angela Stugren at Victoria Falls

En kvinde på kanten af et kæmpestort brølende vandfald, Mosi-oa-Tunya (tordnende røg). Den store flod Zambezi risler ud over kanten, og falder over 100 meter lodret ned i en kløft. Arme og hoved hængende ud over kanten. Munden åbnet i et stort hvin.

Swimming-pool på kanten af Victora Falls

Et frydefuldt hvin. Angela Stugren fejrede sin bryllupsdag med en rejse til Victoria Falls. I tørtiden adskilles en naturlig swimming-pool fra afgrunden af en klippevæg. De mange turister får lejlighed til at gå lige til kanten, og se vandfaldet på aller, aller tætteste hold.

Klar til at flyve ud over kanten på Victoria Falls

Et sted, som mange kalder for farligt. Selvfølgelig er det nødvendigt at tænke sig om, og være forsigtig. Så er det såmænd ikke specielt farligt. Og "svage" nerver kan evt. dulmes af at have en til at holde fast i fødderne imens.

Enden af regnbuen i Victoria Falls?

Et spændende "badested", der tiltrækker turister der kan lide at lege med instinkterne om fare, uden at det skal være farligt for alvor. Også her er det vigtigere at forholde sig til en konkret situation, end at tro på at almene regler afgør hvad der er rigtigt og forkert at gøre.

Victoria Falls, et smukt badested


0 comments:

Logo sommerfugl