Logo sommerfugl

tirsdag den 11. juni 2013

Drop-dead Hoptimist

Hoptimist Baby Bimble & Bumble

Baby Bimle & Bumle

Hoptimist Bumble fallen

Drop-dead hoptimist Bumle

Hoptimist Bumble dead

Kvak!

Hoptimist Kvak

Hoptimist design: Hans Gustav Ehrenreich / Lotte Steffensen
Foto: Lars Brandt Stisen (Maddocman)


4 comments:

Peter sagde ...

:-):-) Der er en vis glæde ved at selv en superpositiv Hoptimist, kan have en minusdag. De lalleglade skal satme også lide!!?!!;-)

tosommerfugle sagde ...

Droptimist tænke jeg også på som en titel. Selv en Hoptimist kan føle sig som en floptimist :-)

Det er glimrende når fotografen legede med mulighederne for at fotografere det evigglade ikon på lidt andre måder. Jeg må dog tilstå at jeg skar et af billederne til, da det oprindelige lagde op til en noget anden grund til at ligge ned. :-)

peter sagde ...

Rigtig skægt som en god "form" fuldstændig kan ændre udtryk, Bare fordi man vælger at vende bunden i vejret på den:-) Herligt!
(Så længe man husker at skelne mellem Hoptimister og eksempelvis Den lille havfrue?!!) Det ville jo være plat at vende hende. Hun mister hovedet fra tid til anden. En skæbne der ville være grum for en Hoptimist;-)

tosommerfugle sagde ...

En Hoptimist, der holder op at hoppe var netop godt set...

Det er nu ikke så slemt endda for en Hoptimist at få hovedet kappet af. Eller rettere, få benene kappet af. Så kan den blive til en hoppebold. Eller (som officielt produkt) Hoptimist Birdie, der uden fødder hopper rundt i luften, med et par vinger.

Det er netop noget ganske andet med at halshugge et dansk nationalikon som Den Lille Havfrue. Det var jo kun "sjovt" som protest, netop fordi skulpturen er blevet symbol på Danmark, og dermed hærværk som en måde at vække opmærksomhed. Også anonymt, som da Jørgen Nash efter sit attentat i 1964 først 34 år senere indrømmede sin brøde.

Logo sommerfugl