Logo sommerfugl

lørdag den 29. maj 2010

Jack Kevorkian: A Very Still Life

Very Still Life by Jack Kevorkian

Very Still Life by Jack Kevorkian

"The message here, though somewhat capricious, nebulous, and indefinable, is clearly underscored by intense feeling and brilliant colors. These highlight the melancholy age-old balance between the warmth of life and the iciness of death, spiced with the sardonic humor of irony.

The disquieting mood portends inescapable doom for the frail symbol of individual life and through seemingly callous extinction of its evanescent aura. The age-old balance is certainly skewed."


Jack Kevorkian er en ret speciel mand. Han er meget entutiastisk aktivist for aktiv dødshjælp, og har hjulpet mindst 130 lidende patienter med at kunne afslutte deres liv på en pæn måde, altså hjælp til selvmord. Men hans skinnende fascination af døden har fået mange tilhængere af aktiv dødshjælp til at tage afstand fra ham, fordi han også kan virke ganske uhyggelig.

Alt for ivrig, for fascineret, for hjælpsom, for ærlig.

Dr Jack Kevorkian

Dr Jack Kevorkian


3 comments:

Synne Justesen sagde ...

Jeg har fulgt med et stykke tid hos dig. Du får mig til at tænke. Det værdsætter jeg.

Jeg har sendt en award til dig ovre hos mig, hvis du er interesseret i sådan noget?

Mvh,
Synne
synne-petersen.blogspot.com

tosommerfugle sagde ...

At tænke er der netop brug for. Det kan også jeg godt lide - og vælger derfor ofte en dybere vinkel.

Og velkommen til :-) Jeg så godt at du "dukkede op", men desværre lod Google Friend Connect mig ikke finde tilbage til din gode blog, "Pust til mælkebøtten"; der må vel være noget i dit setup som gør at den heller ikke linker tilbage til din Blogger profil.

Og mange tak for award'en. Jeg værdsætter anerkendelsen, men er efterhånden kommet frem til at min måde at være blogger på ikke passer sammen med at deltage i disse award netværk.

Årsagen at jeg ikke blogger ud fra mig selv eller mine aktiviteter i dagligdagen, og at bloggen ikke har det sociale element som mange blogs jo ellers trives med.

Med eremit-hilsen :-)
Johnnie

Synne Justesen sagde ...

Jeg tænkte nok at du ikke ville sende awarden videre. For som du sekv skriver, så passer sådan en ikke ind i dit koncept. Jeg ville næsten mene at den ville virke malplaceret her.

Følte bare trang til at give dig en smule hæder :).

Jeg må lige se på hvad der går galt med Google friend connect?

Mvh,
Synne

Logo sommerfugl