Logo sommerfugl

mandag den 20. juli 2009

Hello Kitty ... Helloooooo?

Hang in There - Hello Kitty selvmord hængning - 'Hæng i'

The Cat is in the Bag - Hello Kitty selvmord kvælning i pose - 'Katten i sækken'

Wet Pussy - Hello Kitty selvmord drukning - 'Våd killing'

The lighter Side of Suicide - Hello Kitty selvmord brænding - Den så lyset

Let Sleeping Cats Die - Hello Kitty selvmord sovepiller - 'Lad sovende katte ligge/dø'

Ovenstående er et udvalg af billeder malet af kunstneren Thom Foolery som bidrag til et velgørenhedsarrangement for et lokalt dyreværn og internat for hjemløse dyr. Pointen må være at rigtige dyr bør have hjælp til en bedre skæbne end hvad Hello Kitty fik i billederne.

En væsentlig del af hans udstilling er de tilhørende historier, der fremstiller Hello Kitty som en skandaleplaget berømthed, på linie med Britney Spears, Paris Hilton, Anna Nicole Smith - Og Så Videre. Små historier om stofmisbrug, penge, depression, skandaler, udnyttelse, desperation, tilfældig sex, sindssygdom, nedværdigelse, smerte, tragedier, selvmord. Og Så Videre.


4 comments:

Anonym sagde ...

Yes!:-)
Endelig et billedede som på bedste vis illustrerer det eneste som Hello Kitty er anvendelig for. :-)

tosommerfugle sagde ...

Hello Kitty Hell kan i øvrigt anbefales som et sted til at finde andre "alternative" måder at anvende Hello Kitty på. Som f.eks. en AK-47 til pigeværelset.

Bloggen drives af en mand hvis fanatiske kone mere end overfylder huset med Hello Kitty ting ... Han har fundet ganske underholdende afløb for sine lidelser.

Anonym sagde ...

Hahaha:-) Ja, underholdende er det da. For os:-) Men hvor er jeg glad for at jeg ikke er ham - stakkels mand og heldige kone som har en mand der elsker hende så meget:-)

tosommerfugle sagde ...

Masochisme er dog noget som jeg har tænkt om den stakkels mand måske har et anstrøg af - men det kan måske også "bare" være et anstrøg af Stockholm-syndrom i stedet :-)

Om ikke andet, ser det da ud til at det kærlige par har et godt samarbejde om at være hinandens modvægt, hvilket jo også passer med at det tyder på at "gennemsnittet" nok ikke er så værst for dem ;-)

Logo sommerfugl