Logo sommerfugl

onsdag den 21. januar 2009

Cut here

Håndled tattoo: Cut here (dårlig opskrift på selvmord)

Please cut here


8 comments:

Anonym sagde ...

Jeg kan se længere nede, at du må
have set denne:)
http://www.dr.dk/DR1/Aftenshowet/Klip+fra+Aftenshowet/20070129142128.htm
Dit "cut here" er barskt. Er der
ikke mange unge, der har forsøgt
den metode "uden held"?

tosommerfugle sagde ...

Jo, jeg går ud fra at du mener Jens Linnemann med den hjerneskadede kone, eller Flemming Schollaart, hvis mor fik dødshjælp for nogle år siden.

Som "humor" temasporet viser, har jeg ganske rigtigt en hang til at finde billeder frem, der lægger op til en barsk tolkning - men hvor jeg nu netop samtidig ser dem som billedelige udtryk for noget dybere og mere eksistentialistisk. Men de tolkninger overlader jeg jo så til læseren selv :-)

Men jo, du har jo ret i at håndledssnit som kliché på selvmord også er blevet omsat i handling en del gange, og at det netop er en ret dårlig metode for en som mener det alvorligt.

På den anden side er det nu ret sjældent at en som "dyrker" cutting er ude efter at dø, eller lave dybere og varige skader. For cutting er "blot" et overfladisk udtryk for noget dybere og mere eksistentialistisk.

Anonym sagde ...

Som selvmordsmetode betragtet er snittet jo også lagt forkert i forhold til at have en "heldig" udgang - og en cutter ville for øvrigt typisk ikke skære sig et så synligt sted da de jo, som du også skriver, ikke skærer sig fordi de gerne vil dø.
Selv synes jeg at billedet er ganske morsomt - omend langt fra det sjoveste du har bragt- dertil er det for "pænt" og ikke nær makabert nok for min humoristiske gane. :-)

Anonym sagde ...

Ja, jeg mente netop Majlis, som har fået fred iflg. aftenshowet
fra i går (nævnt sidst i klippet).
Så så jeg at du allerede havde lagt
besked om det som den sidste kommentar i dit indlæg om Jens Linnemann og Majlis:)
Jeg elsker humor og synes det er
fint at bruge den på din måde. Jeg
blev vist lige noget forskrækket
da jeg så dit billede;)

tosommerfugle sagde ...

Den cocktail af makabert og "pænt" jeg mixer på denne blog er, Harning, netop krydret sødere end hvad jeg kunne have fundet på i en mindre bundet kontekst. Så jeg vælger ofte noget af det mere makabre fra ...

Nu er jeg jo så ikke sikker på om denne tatovering er "for alvor", men i så fald synes jeg netop at den kan være provokerende, uden et være "voldsom", netop fordi det meste af historien bliver noget der foregår bag de øjne der ser. Og bogstavelighed bliver så blot den del der skal "vække" ;-)

tosommerfugle sagde ...

Majlis' død så jeg, Søren, omtalt efter at Anjoe gjorde opmærksom på indslaget i Aftenshowet. Så jeg sørgede lige for at mit blog indlæg også fik dnne info med, ja.

Humor må netop gerne forskrække, når den skal være bedre end falde-på-halen gags. Den overraskende sammenstilling egner sig netop til at mixe tanker på en anden måde end ellers.

Anonym sagde ...

har selv skæret i mig selv læs min historie på http://foelelser.blogspot.com/

tosommerfugle sagde ...

Cutting som vej til at få en veninde ...

Jeg tog et kik på din blog "Følelser", og jeg kan godt se at den med at cutting giver mere følelse af at have en form for "kontrol" over sit liv, er noget jeg også har set andre steder.... Godt at det i stedet blev til at du fik en veninde :-)

Logo sommerfugl