Logo sommerfugl

fredag den 11. september 2015

Suicide Booth

Suicide Booth - In Use


2 comments:

Anonym sagde ...

Hahaha :-) Men når det første grin har lagt sig så opdager jeg at jeg egentlig synes det er en genial idé :-) (sådan lidt som frit lejde til at aflevere børn på hostpitaler i vissa stater) For ikke nok med at det gir folk et legitimt sted at gøre det de vil gøre, så ville det måske også kunne forebygge et af de problemer jeg har med visse selvmordskandidater- nemlig at de uden hensyn splatter ud foran børn, togførere og andre stakkler...

tosommerfugle sagde ...

Selvmordsboksen kommer fra TV serien Futurama, hvor den på gadehjørnerne symboliserer en fremtid hvor der tages meget let på døden.

Valgmulighederne er:
* quick and painless
* slow and horrible
* clumsy bludgeoning
Hvilket jo ret godt illustrerer aktuelle ønsker, hyppig normal virkelighed, og hvordan det nemt bliver uden omtanke op omkring metode, planlægning og omstændigheder.

Netop adgangen til at gøre det på en kontrolleret måde er den store fordel her, selv om der nok er lidt for kort vej fra en pludselig indskydelse. På den anden side er der jo netop også hvad der karakteriserer mange splatter-metoder.

TV stationen Fox krævede sådanne kontroversielle (især for visse religiøse fundamentalister) elementer fjernet, indtil skaberne insisterede på samme kunstneriske frihed som ved Simpsons.

Logo sommerfugl