Logo sommerfugl

søndag den 10. juni 2012

Forbudte kys

Kys forbudt - No kissing - Warrington Bank Quay Station

Dette forbudsskilt ligner ikke noget fra virkeligheden, men det er ingenlunde nogen spøgefuld forfalskning. På en banegård i den britiske by Warrington (Cheshire) blev dette skilt hængt op. Kysseri forbudt. Par i dybe afskedskys kunne stå i vejen, så det sinkede færdslen. Dette store problem måtte løses med et forbud. Meget kyssetrængende par måtte forføje sig til et afsides område på en parkeringsplads, så denne følelsesladede afskedshilsen måtte planlægges, i stedet for at snuppe et spontant kys. Der blev dog ikke indført bødestraf for eventuelle overtrædelser. Straffen kunne måske overlades til en sur medpassager med en spids paraply.2 comments:

Irene Dam sagde ...

De briter, de britet…. skulle det der tantekys på skiltet kunne forstyrre nogen, så er der trods alt mere kød på de der Ex-libris fra dagen før, om man så må sige.
Sidst jeg kørte i tog var der to unge mænd som blev meget sure på en lille gruppe ældre damer, fordi de spiste ostemadder til deres formiddagskaffe. Det lugter jo af ost. Så da de seje, hårdtpumpede og tatoverede ungersvende skulle af sagde den ene spidst, da de passerede de hyggelige damer: "Det burde være forbudt at spise ost i offentlige rum!!" Jeg morede mig storartet.

tosommerfugle sagde ...

Tantekys, eller måske forberedelsen til noget mere dybtgående.... Minder mig forresten om en dame som synes at det var meget frastødende hvis nogen kyssede (ud over måske et lille nys) mens de ventede i kassekøen...

Skiltet han der ikke så længe, men blev solgt. Ledelsen insisterede på at det egentlig var en spøg, men det kunne være en efterrationalisering :-)

Men jo, det er jo en udbredt sport at tage anstød af noget (fx duften af ost), og mene at det må skylle klares med et forbud mod aktiviteten. Når hensyn og tolerance udelukkende handler om at andre skal ....

Den er jo også meget udpræget når det er blevet "tilladt" at harcelere (med ganske grove ord) mod mødre som lige må give deres baby en tår modermælk.

Måske burde det være forbudt med sarthed i det offentlige rum :-D

Logo sommerfugl