Logo sommerfugl

lørdag den 5. maj 2012

Latter er den bedste medicin?

Gary Larson - Testing whether laughter IS the best medicine


2 comments:

Laura sagde ...

Jeg har lige for nylig fundet din blog, da jeg kiggede igennem nogle billedanalyser og blev meget begejstret for analysen af Udslidt og Den gamle kone og Døden. Nu har jeg læst mange indlæg, og er blevet ret interesseret i at vide, om du, hvis du har lyst til at sige noget om det, har fundet kærligheden siden Ingelise? Jeg kan ikke sætte mig ind i den situation, I stod i, men kan godt følge tankegangen. Jeg mener, man skal leve for at være glad, og er man ikke det, skal man ændre noget. Jeg synes bestemt du tog det rigtige valg.
Rigtig god blog og spændende emner du skriver om.

tosommerfugle sagde ...

Døden er netop et emne som der er brug for at tage fat i, synes jeg, og uden at døden i sig selv skal ses som noget grimt og skræmmende. Det er så også min vinkling i forbindelse med analyse af kendte malerier, hvor døden er et livsvilkår der hverken kan eller skal ses som noget tragisk. Dø skal vi jo alle, så det vigtigste må være hvordan livet er, især at dets afsluttende faser ikke bliver til en ubærlig erstatning for et liv der ikke kan blive godt igen.

Hvad mig angår, har jeg levet alene siden Ingelise. Jeg lever med samme beslutning som før jeg mødte hende, at jeg ikke indretter mit liv efter at det skal være en målsætning at søge efter nogen at dele bolig med. Måske sker der noget på den front igen. Måske ikke. Jeg kan have et godt liv på begge måder, være et helt menneske.

Derfor kunne jeg også have ro med at give slip på Ingelise, da hun desværre måtte træffe det valg at give slip på livet. Ikke på trods af at vi havde et overordentligt godt forhold, men fordi. Vi ville jo hinanden det bedste.

Og velkommen til, Laura :-)

Logo sommerfugl