Logo sommerfugl

torsdag den 26. februar 2009

Tid til meditation

Også uden
lotusstilling

Tid til meditation


6 comments:

Janne Møller sagde ...

Smukt og farligt. Jeg får et helt sug i maven af skræk når jeg ser det her billede, men ved også godt at udsigten ville være fantastisk hvis man turde indtage sådan en position :-).

Mange hilsner herfra

tosommerfugle sagde ...

Husker engang på kanten af et Islandsk vandfald, Skógafoss tror jeg. Helt ud til kanden. Udsigten lodret ned langs 60m vandfald var ret speciel, og smuk.

Farligt? I situationen observerede jeg at jeg bevægede mig ud hvor jeg havde grund til at være forsigtig. Og jeg var ret forsigtig, så jeg følte mig ikke i fare. Hellere være bevidst om grænsen, end "bare" sørge for at være langt fra den :-)

Janne Møller sagde ...

Jeg lytter og forstår .. måske har jeg den fornemmelse, hvis jeg nu forestiller mig at stå ved en kant, at jeg selv med den yderste forsigtighed ikke helt selv er herre over situationen. Det kan jeg så meditere lidt over - hvad betyder det?

(Og Island, der trykkede du på en knap :-). Jeg har noget med Island, især på det symbolske plan. Jeg er Island.

Tak for at vække nogle tanker :-).

tosommerfugle sagde ...

Tjah, der ved kanten af vandfaldet sørgede jeg for altid at have tre lemmer på klipperne. Så derved undgik jeg at stå derude, og var helt herre over situationen. Selvfølgelig med undtagelse af noget ekstremt, som jordskælv - men så små risici gider jeg ikke fokusere på. Hverdagen rummer alligevel risici som er mange gange større.

(Ja, Island er noget helt specielt, øens natur med rå vulkanklipper, vandfald, og lidt grønt her og der :-)

Anonym sagde ...

Every man is (an) island ;-)

tosommerfugle sagde ...

In an archipelago :-)

Logo sommerfugl