Logo sommerfugl

onsdag den 25. februar 2009

Cut there

Remember emo kids
its down the road
not across the street

Wrist slit - cut there6 comments:

Ragne Rognebær sagde ...

Hehe. Min type humor; Grotesk. Bildet var vakkert.

tosommerfugle sagde ...

:-)

Når du godt kan lide den sorte side af humoren, kan jeg da anbefale et kik på mit "humor" tema/etiket. Jeg har samlet en del billeder som går i en lignende retning. Deriblandt et enkelt som også har at gøre med vejledning omkring snit i håndled ....

Anonym sagde ...

Der er kun een vej ud. Og det er igennem.

tosommerfugle sagde ...

Netop. Og vejen igennem fører jo ofte til at kikke på andre veje, blindveje som ikke bare kan ignoreres ...

Anonym sagde ...

Undskyld, men synes faktisk at det er enormt dumt!
Jeg har selv været cutter, men aldrig været emo - seriøs cutting har intet at gøre med at være emo eller en såkaldt "opmærksomhedsluder".

For folk som mig har det noget at gøre med at der er så mange latterligt dumme mennesker i den her verden, der sætter liv og sjæl i at nedbryde en rent psykisk - og her snakker jeg ikk soldater, krig og tortur - jeg snakker børn/unge man går i klasse med, folk man arbejder med, og naboer.
Og når man til sidst har så meget psykisk smerte, at man mildt sagt ikk aner hva man ska gøre af sig selv, hva er der så at gøre? når ens forældre har mere travlt med at skændes, end lytte til en når man har brug for at snakke. Når ens venner egentlig godt ka se det, men hellere vil være med end gå imod strømmen. Når ens lærere og chefer tror at man bare overdramatiserer, og at det hele bare er én stor misforståelse.
Man gør det eneste man kan gøre: man distraherer sin egen opmærksomhed på smerte. Lissom når man har vokseværk i foden og man niver sig i armen for at glemme smerten i foden. Men med psykisk smerte er man nødt til at ramme med en langt større smerte end blot et lille niv - derfor er der mange der tyr til cutting, og til sidst har man vænnet sig så meget til smerten overalt, at man slet ikk mærker den længere.

At der er mange emo'er, "opmærksomhedsludere" og andre dumme mennesker, der bare skærer i sig selv fordi de mener at det er sejt og beviser at de ka klare smerten, er jeg egentlig ret ligeglad med - de må selv ligge og rode med hvis de en dag får cuttet for dybt ...

Desuden synes jeg at det billede er groteskt overfor de cuttere der seriøst har brug for noget hjælp. Ikk så meget fordi det er skide dårlig humor - men fordi de cuttere der har brug for hjælp, vil gøre alt for at skjule at de cutter.
Jeg selv gik altid med lange ærmer for at skjule bandagerne - og når folk fik øje på bandagerne og spurgte ind til det, kom jeg med alle mulige undskyldninger for hvorfor jeg havde pakket mine håndled ind i bandage, som jeg som regel blødte igennem.

Men jeg vil gerne understrege at jeg ikke cutter længere, og jeg har det langt bedre nu, end i mine pubertets- og teenageår, hvor jeg ret så rædsomt begik selvmord.

tosommerfugle sagde ...

"Seriøs cutting" er netop heller ikke hvad jeg hinter til med billedet. Jeg medtog netop citatet med "remember emo kids" for i stedet at være sarkastisk over den fordom som mange har om emo'er, i relation til cutting.

Jeg har fuld forståelse for at du kan føle dig provokeret af billedet, når du fortæller din historie (tak for det) om hvordan du har brugt cutting som reaktion på at "vi" desværre alt for ofte er dårlige til at behandle hinanden med respekt og forståelse - hvor det i stedet desværre bliver til fokus på hvad der er galt med den anden. Det jo er helt naturligt at nogle af følelserne deromkring kan komme op.

Billedet er netop helt bevidst grotesk, og refererer som nævnt mest til dem som ser noget "sejt" i at være emo for fulde gardiner. Som f.eks. beskrevet i en sarkastisk side fra Uncyclopedia: HowTo:Be an Emo.

Så jeg er helt med på at "seriøs" cutting er noget helt andet, en reaktion på ikke at kunne finde den hjælp der er behov for. Omgivelser der snarere ville se cutting som problemet i stedet for en reaktion.

Det glæder mig at du har det bedre nu. Velkommen til :-)

Logo sommerfugl