Logo sommerfugl

søndag den 6. februar 2011

Tattoo: Flowers in the Attic

Tattoo based on 'Flowers in the Attic' by Jason Byron Nelson

Dette motiv, Flowers in the Attic af Jason Byron Nelson, har opnået en ikonisk særstatus gennem at det bliver reproduceret af mange andre, her som en stor tatovering, men også i afledte udgaver hvor konceptet gentages med variationer. Også som graffiti er det blevet ret udbredt, hvor mange har troet at det måtte være en "butterfly suicide" stencil af den kendte graffiti-kunstner Banksy.

Umiddelbart ser det ud som et voldsomt selvmord, hvor en pige blæser sit hoved i stumper med en revolver, men de røde klatter bliver til flyvende sommerfugle. Tanker der blev befriet, i stedet for at myldre rundt i hovedet. Tanker som finder genklang i masser af mennesker, over hele verden.


2 comments:

Vinnie sagde ...

Rigtig fedt design til en tattoo :) Er godt nok faldet over selve designet mange steder - fx. også på tøj :)

tosommerfugle sagde ...

En tatovering, der vil noget, så jeg kan også bedre lide det end den nærmest skabelonagtige motivkreds som mange tatoveringer holder sig indenfor.

På den anden side kan mennesker ændre sig så meget i årenes løb, at de risikerer at få et anstrengt forhold til en tatovering fra ungdommen, især når det er en tatovering, der vil noget. :-)

Ja, designet er blevet meget populært, det må være fordi det "rammer" noget i mange mennesker.

Logo sommerfugl