Logo sommerfugl

tirsdag den 15. februar 2011

De hørte intet, så intet, sagde ingenting

Heard nothing. Saw nothing. Said nothing.


4 comments:

Søren sagde ...

a pro pro anatomi så jeg i aftenshowet, at google har lavet noget google body - noget. For at benytte det skal man have en crome browser, som du har. Jeg har fundet dette youtube-klip:
http://www.youtube.com/
watch?v=KidJ-2H0nyY
Selvfølgelig kan klippet også findes på aftenshowets klip, hvis du er interesseret. Foreløbig er der kun lagt et skelet fra en kvinde ud. Det næste bliver et skelet for en mand.

Peter Q Geisling synes i sin egenskab af læge rigtig godt om googles nye initiativ.

Det er ikke sikkert, at det direkte er noget, som du er interesseret i, men det var så bare til orientering :)

tosommerfugle sagde ...

Google Body er ganske spændende, ja. Jeg havde hørt om den men kom fra det fordi Google Chrome browser med WebGL endnu ikke var rullet ud, så jeg var lige nu her inde og afprøve at det virker. Forresten kan den også bruges i den nyeste Firefox 4.

Skal du ikke have installeret en af dem? Det går meget nemt, og kan fint sameksistere med at have andre browsere installeret.

Og det er jo meget mere end blot et skelet, men med mulighed for at kunne skrue op og ned for synligheden af både hud, knogler, organer, kredsløb og nervesystem. Virker rigtig godt med zoom og rotering.

Det minder lidt om udstillingen Body Worlds på Eksperimentariet; blot meget mere dynamisk, og desværre også ret sterilt (amerikanske kropsforskrækket). Altså er der alligevel meget lidt fokus på hvad der har med "den lille forskel" at gøre.

Jeg tror at jeg sender linket videre til en ven; jeg tror bestemt også at hun kunne have lyst til at grave rundt i det indre.... Så tak for henvisningen :-)

Søren sagde ...

Udsendelsen fra her til aften bliver måske først lagt ud i morgen. Den er ikke her endnu:
http://www.dr.dk/DR1/Aftenshowet
M.h.t. browserskift kan jeg ikke overskue det endnu ihvertfald.

M.h.t. den lille forskel: Som soldat skulle vi som rekrutter lære om den lille forskel. Underviseren pegede på et bækken på et skelet og spurgte: "Hvad er der så her"? En af gutterne svarede: "Penis"

Underviseren sagde: "Ja, men så er det kun i særlige øjeblikke, for dette er et skelet fra en kvinde."

Det kan man se på bækkenet.

Du må have en god aften :)

tosommerfugle sagde ...

Aftenshowet er så meget talkshow, at det alligevel er ret sjældent at jeg ser det....

Din soldaterhistorie viser vist mest at alt for manges viden om underlivets anatomi begrænser sig til den del som de tænker med :-)

Og dit største "problem" med at overskue at prøve en anden browser er nok at du tror at det er svært at overskue :-P

Godnat!

Logo sommerfugl