Logo sommerfugl

onsdag den 21. oktober 2009

Skæbne tegning

Tegning af slagter klar til at hugge tegneren4 comments:

Deborah sagde ...

Sikke en fed tegning. Håber du har styr på, at jeg ihvertfald midlertidig har en anden adresse.

tosommerfugle sagde ...

Jep, jeg kan godt lide at finde billder, der hugger sig gennem planerne :-)

Og jo, jeg havde set at du "flygtede" fra det med hærværk på din blog. Surt når det skal fylde så meget. Nu har jeg lige opdateret URL'en i min sidebar; det ser jo ikke ud til at du kunne vende tilbage hurtigt. Forresten vil jeg foreslå dig at sætte en titel/overskriftslinie på. Det pynter, og gør bloggen nemmere at finde.

Deborah sagde ...

Ja det er dælme surt. Vi får se, om jeg kan få tilbage igen på et tidspunkt.

Det med overskriften kan jeg godt se. Skal bare lige have lavet et andet banner så. Ellers er overskriften dobbelt. Tak for hjælpen og god weekend.

tosommerfugle sagde ...

Har du set Google Online Security Blog? Aktuelt er der en udmærket serie af indlæg, som passer fint til den situation som du kom i.

Den måde som det med titel "burde" virke på gør til noget der kun kommer i browser vinduets titel-bjælke, men jeg ved så ikke hvor svært det er at få Wordpress (eller temaet) "overtalt" til ikke at gentage den som en del af indholdet. Jeg har dog set en blog på wordpress.com, hvor der var lavet en grafisk overskrift, samtidig med at vinduets titel havde en tekst udgave. Så det må kunne lade sig gøre.

God weekend til dig også :-)

Logo sommerfugl