Logo sommerfugl

fredag den 19. december 2008

Tankeeksperiment

En attendant d'avoir des balles.... by Monkeyman (Pierre)6 comments:

Anonym sagde ...

Hehe
Like. :-)

(men det vidste du jo nok allerede, anderledes havde det selvfølgelig været hvis det var julemanden i røde nylonstrømper som udførte eksperimentet..)

tosommerfugle sagde ...

Jo, det undrer mig slet ikke ... :-)

Jeg troede da ellers at det kunne passe dig godt om den fingerstrittende julemand udryddede sig selv fra denne verden :-P

Forresten var Monkeyman selv lidt skuffet over at netop dette billede blev meget populært, han synes ikke selv så godt om det; det var det dårligste i serien. Jeg kan da anbefale et kik i det Flickr set som billedet er en del af. Han har mange andre gode montager.

Anonym sagde ...

Ej, hvor er de gode. :-)

tosommerfugle sagde ...

Grænserne mellem billedkunstens grene er jo rigtig "under angreb" når computeren tillader at bruge billeder som "råmateriale" til en videre proces, langt ud over hvad kollager og lignende lægger op til.

Men det varer da nok lidt endnu før pensler m.v. er ligeså antikverede som skrivemaskinen.

Anonym sagde ...

fantastisk!!!
Jeg ser måske noget andet ed du, Johnnie.
Jeg ser ikke ønsket om at dø.
Men frygten for at tænke alting ihjel.

Knus

tosommerfugle sagde ...

"Tanketømt" var også med i overvejelserne om en titel ... at få ro ved at få søvnløse tanker ud af hovedet. Det ville så være "tankens selvmord", uden at ønsket handlede om at selv at dø.

For det er netop tanken det handler om. At værdsætte den, i stedet for at føle den som en plage. At den i stedet finder ro ved at være elsket, ønsket, værdsat.

Den er ikke forkert.

Kram ... marK

Logo sommerfugl