Logo sommerfugl

søndag den 8. august 2010

Fridag

Fridag, fra livet4 comments:

Søren sagde ...

Det er min mening, at det ville være rart (ihvertfald for mig), hvis jeg selv kunne tænde og slukke lyset som her:

http://thedogpaddler.com/illumination_swf.html

Kedeligt at politikerne blander sig i det ;-)

tosommerfugle sagde ...

Politikerne vil jo helst diktere hvordan et menneskes liv skal forløbe, og kun overlade til borgerne at bestemme sig for "små" variationer indenfor rammer af en lovgivning, der kun får lov til at udvikle sig gennem at blive strammere og strammere. Og det gælder desværre for alle partier; de er jo blot en smule uenige om hvor der skal strammes mest og først ...

Derfor forestiller de sig kun at lovgivning for at "slukke lyset" skal omhandle de praktiske detaljer, i stedet for at give den fri vilje råderum hvor det netop ikke skader nogen.

Jeg kan ikke helt finde ud af hvad pointen med Flash-animationen er; den giver jo blot betragteren en mulighed for at tænde/slukke en pære som alligevel slukker selv efter kort tid....

(Jeg ved ikke helt hvad der skete med din kommentar - den forsvandt fra Blogger, så jeg har genskabt teksten).

Søren sagde ...

Nå, så må jeg vist ud i en længere forklaring. Jeg lagde linket til dit indlæg under dette med en lampe. Mit link viser en pære, som man selv kan tænde og slukke for.
Det var den morsomme del af det.
Jeg er på ingen måde træt af livet, men hvis jeg bliver, så ville det da være rart, hvis jeg selv kunne "slukke kontakten".
En større diskussion er jeg ikke interesseret i.
Jeg kan se, at du heller ikke kan se min blog. Det er vel underordnet. Nu skriver jeg den i to tempi så er der vel plads til det, hvis du er interesseret:

http://www og så skal der skrives
alias.smartlog.dk

Jeg kan skrive en vittighed senere på min blog og lække sluk lyset linket.

De bedste hilsner

tosommerfugle sagde ...

Selv at kunne "slukke kontakten" er jo også noget som jeg selv er tilhænger af, og har tænkt ganske konkrete tanker om hvordan - om forhåbentlig mange år.

Men så kan jeg jo ikke selv tænde for lyset igen, tænkte jeg :-) - og jeg er helt med på at der ikke behøves en masse diskussion om det...

(Linket til din Smartlog blog blev væk fordi jeg måtte genskabe teksten. Denne gang virkede tingene normalt, og linket er der som det skal. Men det virker jo også fint uden "www", som de fleste blogs på underdomæner da heller ikke sætter på).

Logo sommerfugl