Logo sommerfugl

søndag den 10. maj 2015

Minde-dildo med urne til den dødes aske


Hvordan vil du gerne huskes, når du dør? Hvad skal minde dine efterladte om dig, og din kærlighed? En mulighed, som vel umiddelbart mest er tænkt til mænd der dør, står den hollandske designer Mark Sturkenboom for. Hans bud er lidt usædvanligt og intimt, en dildo med en kapsel til 21 gram aske fra den døde. Dette sex-legetøj kan altså begraves ganske andre steder end i kirkegårdens jord.


Hans produkt består af et låsbart mindeskrin med et halsbånd, en duft-forstøver, plads til en ring, og en forstærker der kan spille musik (fra en iPhone) til minde om den døde. Og altså en lille guldbelagt urne, der kan placeres i en mundblæst (!) glas-cylinder af passende (nogle vil mene upassende) størrelse og form, en dildo.


Så kan enken hygge sig med gode minder om mandens evner i sengen. Selvfølgelig kan andre end standard-modellen for seksualitet også bruge den, hvis de føler for at mindes på den måde. Det usædvanlige og intime "gravmæle" er måske ikke for alle, men hvorfor dog ikke gøre tingene på en utraditionel måde? Seksuelle minder skal der da også være plads til.


De 21 gram (som er den mængde aske der er plads til) er forresten også netop den vægt som en gammel myte hævder er vægten af menneskets sjæl, når den forlader kroppen.0 comments:

Logo sommerfugl