Logo sommerfugl

onsdag den 25. marts 2009

At finde en grimasse, der kan passe

... en maske der kan passe ...

At finde en grimasse, der kan passe


4 comments:

Ann sagde ...

Åh, er det et af dine billeder? Det fanger mig virkelig.

tosommerfugle sagde ...

At du føler dig truffet, kan jeg godt forstå. Jeg tror faktisk at der er rigtig, rigtig mange, der har det på dén måde, med at facaden får lov til at dække over at det indre ikke er helt så muntert.

Og nej, det er ikke et billede som jeg har lavet. Sådan visuel kreativitet er ikke lige min stærke side. Her på bloggen gengiver jeg mange forskellige billeder som jeg synes er noget særligt, og så vidt som muligt henviser jeg til kunstneren, helst med et link.

Dette billede fandt jeg i en blandet samling, hvor det var tydeligt at det var en eller anden som samlede billeder sammen, men desværre uden på nogen måde at identificere kilden. Jeg prøvede om jeg kunne gætte mig til nogle søgeord, for at finde tilbage til kunstneren, men det lykkedes ikke. Men det skulle nu ikke hindre mig i at gengive billedet.

Dorte sagde ...

Det billede kan jeg også godt li'. Får næsten lyst til at 'hugge' det. Det ville passe fint til et af mine blog indlæg, hvor jeg netop bærer 'smile'-masken, og ender med at have det rigtig skidt med det.

Du er altså ferm til at finde gode billeder :-)
Knus

tosommerfugle sagde ...

Ja, maskespillet er fint i tråd med noget af hvad du har skrevet om, kan jeg godt se.

Fandt forresten en anden variant af samme dualitet, som jeg måske bruger som blog indlæg en dag:
> Fake smile...Real tears...
Foreløbig er den arkiveret.

Med Google Image Search (og nogen vedholdenhed) går det for det meste fint med at grave nogle gode billeder frem, ja.

Ud over at billederne i sig selv kan være godt indhold på bloggen, er min erfaring at de også tiltrækker mange læsere, som selv søger på billeder. Og der er tydelige tegn på at i det mindste en del af dem ikke kun kikker billeder.

Knus :-)

Logo sommerfugl