Logo sommerfugl

onsdag den 15. august 2007

Jeg skal ikke straffes for at have gjort det rigtige

Da jeg kom hjem, så jeg at der ved middagstid var kommet en melding om at statsadvokaten havde besluttet ikke at sende mig i landsretten. Sagen er slut.

Sommerfugl silhuet
Det må have været cirka samtidig med at jeg lod sommerfuglen danse op i friheden.

Flyv sommerfugl, flyv.

3 comments:

anjoe sagde ...

NOK EN GANG DE BEDSTE ØNSKER TIL DIG - og så det citerede 1 mio. spørgsmål: Hvor er den danske presse henne nu, hvad angår dig og desuden sagen din?

Noget er refereret galt, andet er tilsyneladende ligegyldigt, ihvertfald indtil videre ;-(

tosommerfugle sagde ...

Mange tak :-)

Pressen har ikke længere nogen nyhed. En usædvanlig sag kom op, men den kærlige mand slap for at blive straffet. Case closed. Som min side om medierne viser, har der dog været skrevet adskilligt.

Ja, der har været en del fejl i beskrivelser af baggrunden for selvmordet. Der er rig anledning til at blive forvirret. Det er også fordi jeg har valgt ikke at udpensle pinslerne. Men journalisterne vil absolut forme det som en historie over tid, altså måtte de tage fantasien til hjælp. Sådan noget sker. Det afgørende er heller ikke disse detaljer. Ingelise havde god grund til at sige stop.

Det afgørende i sagen var om jeg havde lov til at lade være med at tvangsindlægge hende, en fornuftig kvinde. Den debat er der taget lidt hul på; jeg tror ikke på at den er slut endnu.

tosommerfugle sagde ...

Sjovt med 2 andre sammentræf i samme periode......
Sommeren kom
Norah Jones og sammentræf

Logo sommerfugl