Logo sommerfugl

lørdag den 22. december 2012

Husarrest

Trist kat kikker ud af vindue


2 comments:

Charlotte sagde ...

Nårh... Stakkels gamle kat. Han ser godt nok noget forknyt ud på en meget udtyksfuld måde. Helt klart en mennesketype. Men vinduet er åbent. Modløsheden er hans fængsel eller også er det en lidt gammel og overlegen verdenstræthed. "Jeg orker ikke jage mus i skoven mere, en kat i min alder vil heller sidde her og kigge ud". Det er hans poter over kors og de flade ører der får ham til at se sådan lidt mere muggen end bedrøvet ud. Ville han mon overhovedet gå ud, hvis kattemor kom og tog ham i nakkeskindet og satte ham udenfor døren? Katte er i de hele taget ofte irriterende skizofrene... Så vil de ud og så vil de ind.., de vil altid være det modsatte sted af det de er. Meget menneskeligt :-)

tosommerfugle sagde ...

En kattepine bliver det netop først for alvor når vinduet er åbent: "Du har jo din frihed, hvad er der galt?"

Det var meget enklere da vinduet var lukket, og katten kunne protestere mod sin husarrest. Mjave frem og tilbage i sin kattejammer: "Jeg vil ud!"

Da den kunne længes efter den anden side, og fantasere over hvor vidunderligt der var derude ved katteurten. Hvor begrænsende dens lille trygge kattepension var. "Jeg er i fængsel".

Men nu var der så en kattelem, og derfor intet håb længere. Kattepis!

Ind til kattemor igen, så er der nok noget kattemad. Men det kurerer ikke kattesyge eller kattelopper.

Det var kattens, som mennesker også er :-)

Logo sommerfugl